Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Με Εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μίραλι - ΦΩΤΟ


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε, η ετήσια εκδήλωση του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μίραλι .

Την Κυριακή 19 Μαΐου ο προαύλιος χώρος στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου γέμισε από κόσμο αποδεικνύοντας  έτσι για άλλη μια φορά την αγάπη του κόσμου για αυτή την εκδήλωση που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο σε αυτό το υπέροχο φυσικό περιβάλλον.
Στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιραλίου ανταποκρίθηκε θερμά πλήθος κόσμου από συγχωριανούς και φίλους και η εκδήλωση στέφτηκε για άλλη φορά με απόλυτη επιτυχία.

Το Δ.Σ του συλλόγου απεύθυνε χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους ενώ και   αρκετοί ήταν οι επίσημοι  που πήραν τον λόγο θέλοντας να ευχαριστήσουν  θερμά τους ανθρώπους του συλλόγου και όλους τους εθελοντές για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση έντυσαν με τις όμορφες μελοδίες της η χορωδία "Έκφραση" του Πολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδας. Τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Πατρέων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας  εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα από όλους ενώ όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις παραδοσιακές γεύσεις και τον χορό.

Το Δ.Σ συλλόγου ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τους παρευρισκόμενους που  συμμετείχαν στην εκδήλωση , καθώς και όλους όσους βοήθησαν με τις προσφορές τους στην λαχειοφόρο.
-Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση πατώντας στο παρακάτω link. https://photos.google.com/share/AF1QipNZY0Eu_rX3M5YtSmw6hEi_W8jslympiOao4Pxnp8mBKhZHquXDsuwkL-27bK3iwA?key=QzJtRmpRbkdhcjM5VkFLYU52MVBnamFULWFTYWFR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου