Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Στο Μίραλι χοροστατούντος του Μητροπολίτη τελέσθει Ιερά παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο (Φωτο)


  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος  την Τρίτη 13/8 στα πλαίσια της εορτής του Δεκαπενταύγουστου μετέβη στο Μίραλι , προκειμένου να τελεσθεί  Ἱερά Παράκληση πρός την Παναγία, . 
Ο Σεβαστός Μητροπολίτης μας κατά την ομιλία του προς τους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της τιμής προς την Θεοτόκο και τούς εὐχήθη για την επικείμενη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 
Τέλος κατά την ομιλία του δεν παρέλειψε να ...
  συγχαρεί τους παρευρισκομένους για την συμμετοχή τους στην ιερά παράκληση , τονίζοντας δε  την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα του να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την Ελληνική ύπαιθρο και τις παραδόσεις μας ζωντανές, και  προέτρεψε τους κατοίκους να συνεχίσουν να κρατούν το τόπο καταγωγής τους ζωντανό.  
 Τον Σεβασμιότατο και την συνοδεία του υποδέχτηκαν θερμά ,δεχόμενοι τις ευλογίες του ,όλοι οι παρευρισκόμενοι και οι κάτοικοι του χωριού ενώ στο τέλος  ο Σεβασμιώτατος με τη συνοδεία του παρακάθισαν στο  γεύμα που τους προσφέρθηκε στο κέντρο του χωριού .-   -  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Δείτε ολόκληρο το video της παρακλήσεως εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=tWub9Jt3i9U&feature=youtu.be

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου