Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πραγματοποιήθηκε η εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μίραλι Αχαΐας



Η ετήσια εορτή του Αγ. Κωνσταντίνου εορτάστηκε στο Μίραλι Αχαΐας την Κυριακή 26 Μαΐου 2013.

Στον όμορφο  λοφίσκο πλησίον του χωριού όπου βρίσκεται το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου γιορτάστηκε για άλλη μια χρονιά με λαμπρότητα η εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου. Μετά την καθιερωμένη θεια λειτουργία και με την βοήθεια του Αγίου  ο πολιτιστικός σύλλογος Μιραλίου  είχε προγραμματίσει εορταστική εκδήλωση  η οποία κατά κοινή ομολογία για άλλη μια χρονιά στέφτηκε με επιτυχία .


Ο καθαρός αέρας , το χορευτικό συγκρότημα , η λαχειοφόρος ,  και το πλούσιο γεύμα  παρέα με το καλό κρασί άνοιξαν την όρεξη στους επισκέπτες  της εκδήλωσης για πολύ χορό , ενώ πολύ βρήκαν την ευκαιρία να ανταμώσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου ανάμεσα τους και ο δήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου κ. Καρπής ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό ,  και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Σουβαλιώτης.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στο κέντρο του χωριού και στην  επόμενη εκδήλωση του συλλόγου  που θα είναι η «Γιορτή της τσερέπας»  η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Μιραλίου ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν και παραβρέθηκαν στη γιορτή και εύχεται την βοήθεια του Αγίου σε όλους .

Χρόνια Πολλά .

Δείτε μερικές φωτογραφικές στιγμές της εκδήλωσεις 


  Εναλλακτικά πατήστε  στον παρακάτω σύνδεσμο : https://picasaweb.google.com/105071344243493136203/RqrNQC02?authuser=0&feat=directlink

VIDEO 
Δείτε εδώ ένα μικρό απόσπασμα video της εκδήλωσης  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου