Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Το Μίραλι θα έχει τον δικό του ρόλο στις εκλογές




Το Μίραλι θα έχει τον δικό του ρόλο στις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές καθώς τέσσερις  υποψήφιοι σχετίζονται με το χωριό.  Πρόκειται για ικανά πρόσωπα με πείρα αφού  ενδιαφέρονται και ασχολούνται επί πολλά έτη με τα κοινά του τόπου μας και που οι
υποψηφιότητες τους  θεωρούνται  σημαντικές στους συνδυασμούς τους. 


Γιώργος Αγγελόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αρμόδιος για θέματα Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965 και έχει καταγωγή από το Μίραλι Αχαΐας.  Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γαλανού, έχουν τρία παιδιά τον Παναγιώτη, την Ειρήνη και τη Ναταλία.
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό  του Αποστολου Κατσιφάρα "Δικαίωμα στην πρόοδο"







Κώστας Πετρόπουλος 
Γεννήθηκε το 1961 στις Πόρτες Αχαΐας από αγρότες γονείς. Σήμερα είναι μόνιμος Κάτοικος Πατρών. Είναι Παντρεμένος με την Αθανασία Τσάλτα η οποία έχει γεννηθεί στο Μίραλι και έχουν δύο γιούς και μια κόρη.
Διοικητικός Υπάλληλος Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγ. Ανδρέας» - Πρόεδρος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγ. Ανδρέας», Γενικός Σύμβουλος στην ΑΔΕΔΥ, π. Αντιδήμαρχος Δήμου Ωλενίας.
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό  του Αποστολου Κατσιφάρα "Δικαίωμα στην πρόοδο"







Γιώργος Τσάλτας
Είναι εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων. Έχει  γεννηθεί στο Μίραλι  στο οποίο έχει διατελέσει πρόεδρος  κοινότητας για πολλά έτη.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τον συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» και πρόεδρος του Πανελληνίου συνδέσμου εργοληπτών εμπειροτεχνών






Χρήστος Μπακαλάρος
Γεννήθηκε το 1954 στο Μίραλι Αχαΐας .  Αρχιτέκτονας Μηχανικός,  Δημοτικός Σύμβουλος - Πρώην Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πάτρας.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, "Πρωτεύουσα ξανά",




Επισεις την κάθοδό τους  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές  ως υποψήφιοι πρόεδροι για την Τοπική Κοινότητα Μιραλίου αποφάσισαν τρεις συγχωριανοί μας .



ΟΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΡΑΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΕΙΝΑΙ:

*ΦΕΤΕΚΕΚΗ - ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΣΗΜΩ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


*ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


*ΝΙΚΟΣ  Γ. ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

- Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και οι εκλεγμένοι να είναι δυνατοί και να μπορέσουν να συμβάλουν στην  ανάπτυξης και την πρόοδο του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου