Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Το δημοτικό σχολείο Χαλανδρίτσας στο όμορφο Μίραλι


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΜΙΡΑΛΙ

-Οι εκπαιδευτικοί και οι μικροί μαθητές του δημοτικού σχολείου Χαλανδρίτσας ευχαριστούν για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία  τους κατοίκους του χωριού μας  και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιραλίου .
Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 όλοι οι μαθητές του σχολείου με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς των τάξεων επισκέφτηκαν το γραφικό γειτονικό χωριό, Μίραλι. Στόχος της δράσης ήταν η «επίσκεψη στο χωριό του συμμαθητή μου, το όμορφο Μίραλι» αλλά και γενικότερα η γνωριμία του τόπου των συμμαθητών, μιας και οι περισσότεροι μαθητές μεταφέρονται καθημερινά από όμορες περιοχές, η σύσφιξη των σχέσεων και η ανάδειξη των ιστορικών και φυσικών αξιοθέατων της περιοχής. 
 Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υποδέχτηκαν με χαρά οι λιγοστοί κάτοικοι , και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου που μίλησαν για την ιστορία του τόπου. Οι μαθητές πεζοπορώντας επισκέφτηκαν  το ύψωμα του προφήτη Ηλία , όπου θαύμασαν από ψιλά τα παραδοσιακά σπίτια του χωριού και κατόπιν την πετρόχτιστη εκκλησιά του Αγίου Νικολάου. Τέλος  στη λιθόστρωτη πλατεία με τις βρύσες οι μαθητές
πέρασαν  ευχάριστες στιγμές με παιχνίδι και φαγητό από τα χέρια των γυναικών του χωριού και σουβλάκια από τα μέλη του συλλόγου. 

 Οι κάτοικοι του χωριού και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Μιραλίου ευχαριστούν το δημοτικό σχολείο Χαλανδρίτσας για την επίσκεψη τους στο χωριό μας . Περάσαμε όλοι υπέροχα!. 
   –  ΦΩΤΟ - ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΌΜΟΡΦΕΣ  ΣΤΙΓΜΈΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΩΓΡΆΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΊ ΜΑΘΗΤΈΣ ΤΟ ΜΙΡΑΛΙ ↓↓


















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου